Internationale Oproep: Stop 5G

De ondertekenaars van deze oproep “5G Space Appeal” zijn wetenschappers, artsen en milieuorganisaties van overal in de wereld die jarenlang onvermoeibaar hebben gewerkt om de aandacht van de wereld te vestigen op een onzichtbare aanval op onze biosfeer. Die aanval kan niet langer worden genegeerd.

5G – de 5e generatie draadloze technologie – mag niet op aarde of in de ruimte worden gebouwd. Het idee dat radiofrequentiestraling, algemeen bekend als radiogolven, op de een of andere manier geen echte straling is en onschadelijk is, werd in de jaren 70 in laboratoria over de hele wereld weerlegd en de schade aan mensen, dieren en planten is sindsdien bevestigd in meer dan 10.000 collegiaal getoetste onderzoeken. Als 5G wordt gebouwd, neemt het stralingsniveau 10- tot 100-voudig toe, overal. Er zal letterlijk geen plaats op aarde zijn om zich er voor te verbergen.

De effecten van niveaus van radiofrequente straling die nu al bestaan ​​op de gezondheid van de bevolking en het milieu, zoals weerspiegeld in de kwaliteit van het leven; hoge percentages kanker, neurologische aandoeningen, hartziekten en diabetes, zelfs bij kinderen; kelderende populaties van vogels, bijen en vlinders; en ongezonde bossen, overal zichtbaar en voelbaar.

We dringen er bij regeringen en het publiek op aan om de oproep zorgvuldig te lezen en dienovereenkomstig te handelen.

arthur firstenberg

Arthur Firstenberg,
Santa Fe, New Mexico, Verenigde Staten
17 september 2018

 

 

~

 

Ga hier naar de website, lees het volledige artikel, de oproep, en vul er je naam in.

(Voor Arthur Firstenberg’s CV, ga naar www.cellphonetaskforce.org )
Boek: The Invisible Rainbow

 

Aanvullende informatie

Over Antoinette

Geboren in Nederland in 1948; volgde de opleiding Leraar Basisonderwijs aan de Kweekschool in Veghel, en rondde die af in 1968; via allerlei paden en wegen leidden geestelijke verdiepingen tot een andere visie op zijn en welzijn, en naar een nieuwe taak: de alternatieve gezondheidszorg. Verhuizing naar Noorwegen volgde in 2010. De artikelen in dit blog zijn educatief, filosofisch, verhalend, maar ook uithalend naar een wereld in crisis.
Dit bericht werd geplaatst in Bewustzijn, gezondheid en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s