5G: EU richtlijnen zijn frauduleus

Nieuwste update: 21 april 2019

 

Omdat ik in Noorwegen te maken heb met stralingseffecten, en daardoor wat men noemt EHS-er geworden ben, ben ik gaan onderzoeken wat precies de normen zijn van straling, en wie die normen bepaalt.

De resultaten van dat onderzoek zijn schokkend. Vanwege tijdgebrek ben ik niet in staat alles wat ik geschreven heb en gedocumenteerd, ook in het Nederlands te vertalen. Dat tijdgebrek wordt veroorzaakt door het feit dat ik op diverse fronten in de strijd tegen 5G actief ben en in juni al de eerste 4425 satellieten worden gelanceerd. Dan is de ruimte-wedloop van de telecom-machten een feit en is 5G onomkeerbaar geworden.

4G maakt mij al ziek, 5G maakt een eind aan mijn leven. Dit is niet overdreven, dit is geen angstaanjagerij gebaseerd op onzin, dit is een angstaanjagend feit gebaseerd op waarheid, en dit wordt ondersteund door een godzijdank almaar groeiende groep wetenschappers die uitleggen dat ik in feite niks mankeer, dat wat EHS is, in feite een kerngezonde wijze van reageren is, en dat iedereen, alle leven, ook de aarde, straks ziek is, sterft, omdat…..

Dit wordt uitgelegd via allerlei documenten en teksten die ik gedurende vele maanden bestudeerd heb, samengesteld heb, verzameld heb en gepubliceerd in mijn blog Multerland, met als titel: 5G * EU-guidelines are fraudulent – 5G, (maar ook de 4G richtlijnen), zijn frauduleus  –  https://multerland.wordpress.com/2019/03/29/5g-eu-guidelines-are-fraudulent/

.

Wereldwijde onwetendheid over 4G en 5G, foute stralingsnormen en levensgevaarlijke conclusies

EU geeft richtlijnen aan, guidelines, en pretendeert dat deze veilig zijn. De waarheid is echter dat die richtlijnen frauduleus zijn. Deze EU guidelines zijn samengesteld door wetenschappers die op een totaal fout terrein gezocht hebben naar mogelijke schade door straling. Zij zochten naar de hitte effecten, en vonden niets. Terwijl er gezocht moet worden naar de biologische effecten. Wanneer je de biologische effecten bestudeert zijn de conclusies schokkend alarmerend: straling is wel degelijk schadelijk voor de gezondheid, creëert wel degelijk ziekten zoals kanker, diabetes en hartziekten, doet bijen, insekten, vogels, amfibiën en dieren verdwijnen of sterven, tast bomen en bossen aan, planten, maar ook de magnetosfeer van de aarde.

Martin L. Pall Er zijn naast verkeerde of zelfs afwezige onderzoeken, of oppervlakkige onderzoeken en frauduleuze conclusies, vele uitspraken gedaan door EU, WHO, ICNIRP, Canada safety code 6, de US FCC, en Australië’s ARPANSA, die door Professor Emeritus Martin L. Pall op 19 maart 2019 aangetoond worden als zijnde “false”, en “fraud”, “fraudulent”. Overzicht van de Dr. Martin L Pall documenten. Of lees hier verder.

.

arthur firstenbergDe Amerikaanse wetenschapper en stralingsdeskundige Arthur Firstenberg heeft op 9 maart 2019 gereageerd op mijn vraag aan hem betreffende het antwoord van EU op mijn vragen betreffende straling: de persoon die namens EU mijn vragen beantwoordde is “totaal onwetend” (totally ignorant), schrijft hij in een reactie, en hij legt uit waarom. Lees verder. PDF versie

.

.

Brief van Frans Timmermans

frans timmermansReden waarom ik op 28 maart 2019 een brief heb geschreven naar EU’s vice voorzitter Frans Timmermans. Lees het hele artikel over de frauduleuze richtlijnen van EU hier. De brief aan Frans Timmermans als PDF: https://levensfase3.files.wordpress.com/2019/03/timmermans_eu_nederlands.pdf

De bij die brief aangehechte documenten:

 1. Mijn vragen aan EU, en het antwoord van Europe Direct
 2. Reactie van Arthur Firstenberg op Europe Direct
 3. Reactie Martin L. Pall op Europe Direct, 19 maart 2019: Martin_Pall-5G-EUflawsMarch2019-2-original
 4. Reactie Martin L. Pall op Europe Direct, 19 maart 2019: Martin_Pall-5G-EUflawsMarch2019-2-version2
 5. Document, 19 maart 2019, behorend bij Martin_Pall-5G-EUflawsMarch2019-2: EMF-appealList.pdf
 6. Document, 19 maart 2019, behorend bij Martin_Pall-5G-EUflawsMarch2019-2: EU-EMF2018-6-11US3.pdf
 7. Onderzoek maart 2019 naar de leden van SCHEER
 8. Onderzoek maart 2019 naar de leden van ICNIRP
 9. Onderzoek maart 2019 naar de leden van het ICNIRP-cartel
 10. Nieuwsbrief maart 2019, International Appeal, Stop 5G on Earth and in Space
 11. Engelse versie van dit email.
 12. Nederlandse versie van dit email

.

.

Video: Frans Timmermans over 5G

Video met Frans Timmermans, geupload door WeAreChangeRotterdam op 7 april 2019. In de video wordt duidelijk dat Frans Timmermans totaal onwetend is betreffende de macabere feiten die er meer en meer aan het licht komen betreffende straling door WiFi, en 5G in het bijzonder.  Hij legt de bal bij “wij” (EU) maar EU volgt fraudulente richtlijnen en heeft wetenschappers (SCHEER) in dienst die niets weten over straling, verouderde studie methodes gebruiken. Maar ook ICNIRP, en WHO volgen verouderde onderzoeksmethoden. Vervolgens legt hij de bal bij de landelijke politiek.

Deze man wil Europa gaan leiden, maar er is geen alterantief voor een betere EU president. Alle EU commissarissen en president-kandidaten zijn totaal onwetend en dus levensgevaarlijke mensen. 

.

.

Tweede Kamer: Duidelijkheid gevraagd over uitrol van 5G-netwerk

Brieven naar aanleiding van een klaarblijkelijk totale afwezigheid van werkelijke kennis over straling van WiFi, cell phones, DECT, Bluetooth, slimme meters, en 5G, bij

 1. de overgrote meerderheid van de Nederlandse bevolking
 2. de regering
 3. bij oa. Staatssecretaris Mona Keijzer, die een onderzoek niet nodig vindt [ook vanuit het oogpunt van de cyber veiligheid, de politieke veiligheid van 5G is dit zacht uitgedrukt een bijzonder naïef standpunt]
 4. de kranten [gezien de teneur van het chronisch in twijfel trekken van elke vorm van gevaar van 5G straling op de gezondheid in elk krantenbericht hierover]
 5. en andere media [van Nieuwsuur, Zembla, VPRO Tegenlicht kreeg ik geen reacties of afwijzende reacties op mijn vraag hier aandacht aan te besteden]

en de krachtige daar lijnrecht tegenover staande wens van Laura Bromet, Tweede Kamerlid voor Groen Links om eerst 5G nader te onderzoeken alvorens tot een uitrol ervan over te gaan.  Zie bericht Tweede Kamer der Staten Generaal.

 1. Brief aan Laura Bromet, Groen Links – 8 en 9 april 2019
 2. Brief aan Mona Keijzer, Staatssecretaris Economische Zaken en Klimaatbeleid – 8 april 2019.

.

Nieuwsbrieven over 5G

 1. Maart 08, 2019https://multerland.files.wordpress.com/2019/04/5g-news-8-march-2019.pdf
 2. Maart 18, 2019https://multerland.files.wordpress.com/2019/03/stop-5g-space-appeal-newsletter-18-march-2019.pdf
 3. April 06, 2019https://multerland.files.wordpress.com/2019/04/6-april-2019-stop-5g-space-appeal-newsletter.pdf
 4. April 21, 2019https://multerland.files.wordpress.com/2019/04/stop-5g-news-21-april-2019.pdf

.

Educatieve videos over de verborgen gevaren van draadloos internet en mobiele telefoons, en info over 5G:

 1. In mijn blog Multerland is ook een artikel gewijd aan dit thema, en dit artikel wordt regelmatig bijgewerkt met nieuws hierover: in “aanvullende informatie” zijn links naar websites, nieuwsbrieven, documentaires, PDF’s en artikelen opgenomen. Mijn educatieve videos zijn hier ook te bekijken – https://multerland.wordpress.com/2019/01/20/arthur-firstenberg-the-hidden-dangers-of-wireless-cell-phone-radiation/
 2. Speellijst met videos over de gevaren van straling, en waarom het gevaarlijk is: https://www.youtube.com/playlist?list=PLvjgztX_Uo3b58EUNPy_lw4zDnvNSZWIA
 3. Spraakmakende documentaire over 5G: 5G Apocalypse, the extinction event – https://www.youtube.com/watch?v=ol3tAxnNccY
 4. Speellijst met spraakmakende videos over 5G: https://www.youtube.com/playlist?list=PLvjgztX_Uo3bGE2qNFs-rvfFUh_ZLoK4j

.

Over Antoinette

Geboren in Nederland in 1948; volgde de opleiding Leraar Basisonderwijs aan de Kweekschool in Veghel, en rondde die af in 1968; via allerlei paden en wegen leidden geestelijke verdiepingen tot een andere visie op zijn en welzijn, en naar een nieuwe taak: de alternatieve gezondheidszorg. Verhuizing naar Noorwegen volgde in 2010. De artikelen in dit blog zijn educatief, filosofisch, verhalend, maar ook uithalend naar een wereld in crisis.
Dit bericht werd geplaatst in Beschouwing, Bewustzijn, educatie, gezondheid, Waarheid en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s