5G: EU richtlijnen zijn frauduleus (1)

 • Nieuwste update: 19 mei 2019
 • Zie ook: ICNIRP – blog Multerland. ICNIRP bepaalt de guidelines voor EU

 

Omdat ik in Noorwegen te maken heb met stralingseffecten, en daardoor wat men noemt EHS-er geworden ben, ben ik gaan onderzoeken wat precies de normen zijn van straling, en wie die normen bepaalt.

De resultaten van dat onderzoek zijn schokkend. Vanwege tijdgebrek ben ik niet in staat alles wat ik geschreven heb en gedocumenteerd, ook in het Nederlands te vertalen. Dat tijdgebrek wordt veroorzaakt door het feit dat ik op diverse fronten in de strijd tegen 5G actief ben en in juni al de eerste 4425 satellieten worden gelanceerd. Dan is de ruimte-wedloop van de telecom-machten een feit en is 5G onomkeerbaar geworden.

4G maakt mij al ziek, 5G maakt een eind aan mijn leven. Dit is niet overdreven, dit is geen angstaanjagerij gebaseerd op onzin, dit is een angstaanjagend feit gebaseerd op waarheid, en dit wordt ondersteund door een godzijdank almaar groeiende groep wetenschappers die uitleggen dat ik in feite niks mankeer, dat wat EHS is, in feite een kerngezonde wijze van reageren is, en dat iedereen, alle leven, ook de aarde, straks ziek is, sterft, omdat…..

Dit wordt uitgelegd via allerlei documenten en teksten die ik gedurende vele maanden bestudeerd heb, samengesteld heb, verzameld heb en gepubliceerd in mijn blog Multerland, met als titel: 5G * EU-guidelines are fraudulent – 5G, (maar ook de 4G richtlijnen), zijn frauduleus  –  https://multerland.wordpress.com/2019/03/29/5g-eu-guidelines-are-fraudulent/

.

Wereldwijde onwetendheid over 4G en 5G, foute stralingsnormen en levensgevaarlijke conclusies

EU geeft richtlijnen aan, guidelines, en pretendeert dat deze veilig zijn. De waarheid is echter dat die richtlijnen frauduleus zijn. Deze EU guidelines zijn samengesteld door wetenschappers die op een totaal fout terrein gezocht hebben naar mogelijke schade door straling. Zij zochten naar de hitte effecten, en vonden niets. Terwijl er gezocht moet worden naar de biologische effecten. Wanneer je de biologische effecten bestudeert zijn de conclusies schokkend alarmerend: straling is wel degelijk schadelijk voor de gezondheid, creëert wel degelijk ziekten zoals kanker, diabetes en hartziekten, doet bijen, insekten, vogels, amfibiën en dieren verdwijnen of sterven, tast bomen en bossen aan, planten, maar ook de magnetosfeer van de aarde.

martin-l.-pall Er zijn naast verkeerde of zelfs afwezige onderzoeken, of oppervlakkige onderzoeken en frauduleuze conclusies, vele uitspraken gedaan door EU, WHO, ICNIRP, Canada safety code 6, de US FCC, en Australië’s ARPANSA, die door Professor Emeritus Martin L. Pall op 19 maart 2019 aangetoond worden als zijnde “false”, en “fraud”, “fraudulent”. Overzicht van de Dr. Martin L Pall documenten. Of lees hier verder.

.

arthur firstenbergDe Amerikaanse wetenschapper en stralingsdeskundige Arthur Firstenberg heeft op 9 maart 2019 gereageerd op mijn vraag aan hem betreffende het antwoord van EU op mijn vragen betreffende straling: de persoon die namens EU mijn vragen beantwoordde is “totaal onwetend” (totally ignorant), schrijft hij in een reactie, en hij legt uit waarom. Lees verder. PDF versie

.

.

.

.

Brief van Frans Timmermans

frans timmermansReden waarom ik op 28 maart 2019 een brief heb geschreven naar EU’s vice voorzitter Frans Timmermans. Lees het hele artikel over de frauduleuze richtlijnen van EU hier. De brief aan Frans Timmermans als PDF: https://levensfase3.files.wordpress.com/2019/03/timmermans_eu_nederlands.pdf

De bij die brief aangehechte documenten:

 1. Mijn vragen aan EU, en het antwoord van Europe Direct
 2. Reactie van Arthur Firstenberg op Europe Direct
 3. Reactie Martin L. Pall op Europe Direct, 19 maart 2019: Martin_Pall-5G-EUflawsMarch2019-2-original
 4. Reactie Martin L. Pall op Europe Direct, 19 maart 2019: Martin_Pall-5G-EUflawsMarch2019-2-version2
 5. Document, 19 maart 2019, behorend bij Martin_Pall-5G-EUflawsMarch2019-2: EMF-appealList.pdf
 6. Document, 19 maart 2019, behorend bij Martin_Pall-5G-EUflawsMarch2019-2: EU-EMF2018-6-11US3.pdf
 7. Onderzoek maart 2019 naar de leden van SCHEER
 8. Onderzoek maart 2019 naar de leden van ICNIRP
 9. Onderzoek maart 2019 naar de leden van het ICNIRP-cartel
 10. Nieuwsbrief maart 2019, International Appeal, Stop 5G on Earth and in Space
 11. Engelse versie van dit email.
 12. Nederlandse versie van dit email

.

Aanvullend:

 1. Brief aan Laura Bromet, Groen Links – 8 en 9 april 2019
 2. Brief aan Mona Keijzer, Staatssecretaris Economische Zaken en Klimaatbeleid – 8 april 2019.

.

.

VERVOLG

 

5G * EU-richtlijnen zijn frauduleus (2)

 

Antwoord van EU

Kalamarz 6 mei 2019 – Brief van EU, via Wojciech Kalamarz.

Informatie over Wojciech Kałamarz om bewustzijn te creëren m. b.t. de afwezigheid van wetenschappelijk onderzoek naar draadloze straling en gezondheidsrisico’s:

Hij studeerde af in International Affairs, studeerde in Londen, Harvard en Stanford. Hij werkte van 1989 tot 2005 op het Poolse ministerie van Buitenlandse Zaken.

Hij kwam in 2005 bij de Europese Commissie en leidde de afdelingen voor kwaliteitscontrole, financiën en openbare aanbesteding. Sinds januari 2017 is hij hoofd van de afdeling Gezondheidsrichtlijnen en Internationale Betrekkingen bij DG SANTE. Zijn gebied van verantwoordelijkheden omvat de bevordering van gezondheid door middel van maatregelen die betrekking hebben op factoren zoals voeding, lichaamsbeweging en verslavingen (alcohol, drugs) en de coördinatie van de stem van de Commissie / EU op het gebied van de mondiale gezondheid, inclusief samenwerking met de WHO, G7, G20, OESO, uitbreiding, nabuurschap, bilaterale en regionale partners.

Hij is de voorzitter van de EU High Level Group voor voeding en lichaamsbeweging, het EU Platform op het gebied van eetgewoonten, lichaamsbeweging en gezondheid, en de EU-commissie voor nationaal alcoholbeleid en nationale actie.
.

Kalamarz’s antwoord op mijn brief aan EU-vicevoorzitter Frans Timmermans

Kalamarz’s antwoord op mijn informatie, vragen en diepe bezorgdheid over 5G, in een uitgebreide en goed gedocumenteerde e-mail, verzonden op 28 maart 2019, aan Frans Timmermans: zie PDF

De inhoud van de brief van Kalamarz is alarmerend, en reden om Dr. Martin L. Pall te vragen om te reageren op met name één zin in de PDF. Kalamarz schrijft (de tekst is door mij bewerkt door woorden te markeren en kleuren toe te voegen, om aandacht te creëren):  “In zijn uitgebreide bespreking verwijst Prof. Pall naar het PDF van januari 2015 waarin hij concludeert dat de huidige blootstellingslimieten zoals vastgelegd in de Council Recommendation veilig zijn voor het publiek.
.

 

Dr. Martin L. Pall reageert op Wojciech Kałamarz van de EU

 

martin-l.-pall


Op 15 mei 2019 schreef dr. Martin L. Pall me (ik heb de tekst van Dr. Pall bewerkt met “bold” en kleur, om aandacht te creëren voor wat er is geschreven):

“Er zijn in feite twee onwaarheden -falsehoods- in die brief van Wojciech Kalamarz. 1. De fout waarover u schrijft in uw email, n.l.  de bewering van Kalamarz dat ik concludeerde dat de huidige blootstellingslimieten veilig zouden zijn. 2. De andere is dat EU en ik een briefwisseling hadden. Ik heb weliswaar e-mailinformatie naar hen gestuurd, maar dit is de eerste keer dat ik een antwoord ontvang dat de ontvangst bevestigt. Omdat ik geen enkele mededeling van de Commissie zelf heb ontvangen, is het onjuist om te stellen dat we een briefwisseling hadden. De verwarring daar is duidelijk.

Ik voeg twee documenten toe die u kunt gebruiken zoals u dat wilt. Het eerste document laat duidelijk zien dat wanneer de voorspellingen van de veiligheidsrichtlijnen worden getest op basis van 8 verschillende typen herhaalde onderzoeken, ze in beide gevallen de biologische effecten niet voorspellen en daarom de veiligheid niet voorspellen. In verschillende gevallen zijn dit gigantische fouten. In zes van de acht zijn dit fouten die zich in de details ervan zelfs vermenigvuldigen. Het is daarom overduidelijker dan ooit in de geschiedenis van de wetenschap, dat de veiligheidsrichtlijnen zijn vervalst en daarom zijn alle garanties van veiligheid op basis daarvan frauduleus.

Het tweede document is een reeks van 21 vragen die aan elke voorstander van de 5G-uitrol moet worden gesteld op basis van die richtlijnen. Ik hoop dat het voor zichzelf spreekt.

U bent vrij om dezetwee documenten te gebruiken zoals u dat wilt.”

.

.

Over Antoinette

Geboren in Nederland in 1948; volgde de opleiding Leraar Basisonderwijs aan de Kweekschool in Veghel, en rondde die af in 1968; via allerlei paden en wegen leidden geestelijke verdiepingen tot een andere visie op zijn en welzijn, en naar een nieuwe taak: de alternatieve gezondheidszorg. Verhuizing naar Noorwegen volgde in 2010. De artikelen in dit blog zijn educatief, filosofisch, verhalend, maar ook uithalend naar een wereld in crisis.
Dit bericht werd geplaatst in Beschouwing, Bewustzijn, educatie, gezondheid, Waarheid en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s