Nieuwsuur: DE 7 LEUGENS

 

Via NOS (NPR) las ik op 24 april 2019 het Nieuwsuur artikel 5G-netwerk: zorgen over stralingsgevaar  In dit artikel staan diverse grove fouten, halve waarheden en pertinente leugens. Daar heb ik diezelfde dag Nieuwsuur over gemaild, maar er is tot op heden (30 april 2019) niet op gereageerd. De inhoud van dat email is ongeveer als volgt.

.

.

Leugen 1

detail

Nieuwsuur: “Bij deze niet erkende aandoening worden mensen ziek van elektromagnetische straling.”

Reactie: Elektrogevoeligheid is een politieke term. Dat zou toegevoegd moeten worden.  En nee, natuurlijk zijn de verschijnselen niet erkend. Het is een politieke (economische, industriële) zaak en dus overheerst de ontkenning ervan en de vernedering erover. Elektrogevoeligheid is weggestemd, overstemd, door de industrie, de telecomindustrie, al sinds de jaren 70. De industrie zou 10.000 bewijzen hebben dat straling veilig is, maar die bewijzen zijn nooit gevonden. Het is aangetoond dat die bewijzen verzonnen waren, door de industrie.

.

.

Leugen 2

detail

Nieuwsuur: “Hoogleraar Hans Kromhout van de Universiteit Utrecht onderzoekt de langetermijneffecten van mobiele straling op de mens. Hij kan niet garanderen dat de straling van mobiele telefonie gevaarlijk is, maar ook niet dat het veilig is. Hoe kan het dat we nog steeds geen uitsluitsel hebben over straling? In de eerste plaats, zijn “de effecten niet zo sterk. Dan hadden we ze al lang opgepikt,” aldus Kromhout.”

Reactie: Hans Kromhout LIEGT, want alles wat hij noemt als zijnde niet aangetoond is wel degelijk aangetoond! Hij toont aan wat voor een laag kaliber wetenschapper hij is.

Overigens: EU’s SCHEER, ICNIRP, FCC, ARPANSA, Canada Safety code 6 liegen. Hoezo “liegen”? Antwoord: Zij allen baseren hun onderzoeken op resultaten van achterhaalde onderzoeksmethoden. Zie PDF met informatie van Dr. Martin L. Pall,  waaronder een document dat aantoont dat de richtlijnen van de voornoemden frauduleus zijn, en waarom. Wat de gevaren zijn van die ouderwetse onderzoeksmethoden. Dit wordt ook aangetoond door Arthur Firstenberg in zijn International Appeal, vertaald in het Nederlands. (Er zijn in de Nederlandse versie twee links die niet goed doorgelinkt zijn: 1. Bladzijde 3 van 20: Hartritmestoornissen  2. Bladzijde 6 van 20: Radiogolvenziekte)

.

.

Leugen 3

detail

Nieuwsuur: “In Nederland houdt het Agentschap Telecom in de gaten of internationale veiligheidslimieten niet worden overschreden.”

Reactie: Wie zijn de wetenschappers van Agentschap Telecom? Niemand kan controleren wie de mensen daar zijn die richtlijnen vaststellen, en waarop die gebaseerd zijn. Wat hebben zij gestudeerd, en waar? Wanneer? Waar hebben zij gewerkt? Waar zijn hun onderzoeken te vinden? Ik wil die kunnen lezen, op PubMed, in ResearchGate. Dus Mona Keijzer, wie werken daar? Want:

Die veiligheidslimieten WORDEN al overschreden. De straling nu is 1 miljard ( een 1 met 18 nullen)  keer zo groot als tien jaren geleden. Video voor Mona Keijzer, waarin Prof. Olle Johansson dit vertelt.

Ik refereer opnieuw aan Dr. Martin L. Pall en Arthur Firstenberg. Dit zijn slechts twee namen maar naast en achter hun staan honderden wetenschappers, die te vinden zijn op allerlei websites, waaronder International Appeal.

Mona Keijzer’s Agentschap Telecom doet dus niets anders dan de frauduleuze EU richtlijnen kopiëren.

Lees mijn goed gedocumenteerde bericht: EU-richtlijnen zijn frauduleus.

.

.

Leugen 4

detail

Nieuwsuur: “Ze begrijpt dat mensen zich zorgen maken over hun gezondheid, maar “al sinds 2006 wordt er onderzoek gedaan bij groepen mensen om te kijken wat de gezondheidseffecten zijn. En dan blijkt, en dat heeft de gezondheidsraad ook vastgesteld, dat zolang je onder de vastgestelde normen blijft, er geen gezondheidseffecten zijn,” aldus de staatssecretaris.”

Reactie: Wat een exhibitie van ontwetendheid, Mona Keijzer. Er zijn wel degelijk gezondheidseffecten! Het is al bewezen in de jaren 70, bijna veertig jaren geleden.

De bewijzen zijn stelselmatig en blijkbaar effectief door de industrie van de tafel geveegd door middel van een speciale psychologische tactiek, uitgelegd in dit boek, en waarnaar verwezen wordt door Dr. Martin L. Pall:

Doubt Is Their Product: How Industry’s Assault on Science Threatens Your HealthDoor David Michaels, New York: Oxford University Press, 2008. 327 pp. ISBN: 978-0-19-530067-3 – $ 27.95
Besproken door Steven G. Gilbert op de website van NCBI

Video voor Mona Keijzer, met daarin o.a. Prof. Olle Johansson die uitlegt dat de straling op dit moment, met 4G, dus nog zonder 5G, in vergelijking met tien jaren geleden, 1.000.000.000.000.000.000 (een 1 met 18 nullen, een miljard) keer sterker is, en voor Mona Keijzer is er eveneens de Nederlandse versie van het International Appeal, waarin alle aandoeningen veroorzaakt door straling duidelijk aangegeven zijn en gedocumenteerd.

Lees eveneens mijn goed gedocumenteerde bericht: EU-richtlijnen zijn frauduleus, Mona Keijzer! Ik stuurde je dit al in een email maar je reageert niet.

.

.

Leugen 5

detail

Nieuwsuur: “Maar ook hiervan is niet bewezen dat ze schadelijk zijn. “Nóg niet. Want op de lange termijn hebben ze er nog niet naar gekeken,” zegt Van den Berg.”

Reactie: Van den Berg LIEGT. Het is al bewezen in de jaren 70, en stelselmatig door de industrie van de tafel geveegd door een speciale tactiek, uitgelegd in dit boek:

Doubt Is Their Product: How Industry’s Assault on Science Threatens Your HealthBy David Michaels New York: Oxford University Press, 2008. 327 pp. ISBN: 978-0-19-530067-3 – $ 27.95
Besproken door Steven G. Gilbert op de website van NCBI

.

.

Leugen 6

detail

Nieuwsuur: “Rob Bongenaar geeft voorlichting over de plaatsing van antennes namens de mobiele operators KPN, T-Mobile, VodafoneZiggo en Tele-2. Het verschil in straling tussen het huidige 4G en 5G zal klein zijn, voorspelt hij. “Het systeem is erg efficiënt.” Als je naar de straling van de eerste gsm kijkt tot aan de smartphone van nu, is de straling juist minder geworden.”

Reactie: Rob Bongenaar kopiëert exact the EU website, die, zoals Pall aangeeft: “massive fraud” verspeidt.

Zowel Arthur Firstenberg als Dr. Martin L. Pall hebben specifiek op deze stelling gereageerd en Dr. Martin Pall noemde die stelling: fraudulent. Dus: Rob Bongenaar bedriegt het volk met deze stelling.

Lees mijn goed gedocumenteerde bericht: EU-richtlijnen zijn frauduleus.

De straling is gigantisch veel groter en intenser, gaat veel en veel dieper doordringen, vanwege het totaal andere systeem dat werkt met “phased arrays” en masten die vele malen meer antennes in zich hebben dan de 4G masten!

Ik refereer weer aan de lezing van Firstenberg, op 8:12

5G will still be digital, but it will be radically different in a number of ways. Necessarily so because there is no way to connect a trillion [1.000.000.000.000] seperate objects to the internet which is what the Internet of Things is all about. There is no way to do that with traditional cell towers and with the frequencies currently in use. There simply is not enough bandwith. If you understand that bandwith means radiation then you can begin to grasp the enormity of 5G. At millimeter wave frequencies a wireless company will be able to own five gigahertz continuous electromagnetic spectrum. But even that much spectrum, even that much radiation, cannot connect a trillion [1.000.000.000.000] separate devices unless cell towers and cell phones are completely redesigned.

5G is being created because of consumer demand. Too many devices are being connected up to the internet. Devices in homes, businesses and automobiles. Everyone is using their devices at all hours of the day. 4G is slowing way down and the wireless industry is projecting into the future and building a robust network that will accomodate hundred billion [100.000.000.000] devices or even one trillion [1.000.000.000.000] devices all operating simultaneously.

The new network will use something called phased arrays. That means your cell phone will have within it an array of dozens of antennas all working together to shoot a powerfull laser-like beam at the nearest cell tower. And instead of having three, six, or nine antennas, broadcasting in all directions, the cell tower will have an array of hundreds or thousands of millimeter sized antennas, all working together to shoot multiple individual laser-like beams at you, who is holding a cell phone, and the beams which will have an effictive radiated power of up to 100.000 watts or more, will track you wherever you go. Needless to say birds that get in the way of these beams will be in trouble. So will insects, which are millimeter sized creatures, that will resonate and selectively absorb the millimeter frequencies that will be used for 5G.

Volgens Martin L. Pall is vijf tot zeven jaren na de uitrol van 5G het leven op aarde beëindigd. Artikel.

.

.

Leugen 7

detail

Nieuwsuur: “Dat ziet ook onderzoeker Hans Kromhout. “Meer masten, meer zenders, betekent lagere blootstelling, het is gerichter.””

Reactie: Alarm!! Ook Hans Kromhout kopiëert klakkeloos EU’s SCHEER richtlijnen.  Zowel Arthur Firstenberg als Dr. Martin L. Pall hebben specifiek op deze stelling gereageerd en Dr. Martin Pall noemde die stelling: frauduleus. Hans Kromhout bedriegt het volk met deze stelling.

Lees mijn goed gedocumenteerde bericht: EU-richtlijnen zijn frauduleus.

.

.

Conclusie:

detail

Nieuwsuur laat de industrie aan het woord, de economie, het geld, en blijkbaar is de industrie zelfs doorgedrongen tot in de redaktie van Nieuwsuur. De marionetten van Nieuwsuur willen natuurlijk ook niet voor paal staan, want natuurlijk heeft de Nieuwsuur redaktie nog nooit een letter gelezen van de duizenden onderzoeken van honderden wetenschappers die anders spreken dan allen die hierboven vernoemd zijn. De hanen kraaien. Overal. Het is het geluid van verraad, leugens, liegen tegen beter weten in.

Het lijkt me verder de hoogste tijd worden dat Nieuwsuur zelf onderzoeksjournalistiek gaat praktiseren, als dat tenminste geoorloofd is binnen de muren van de klaarblijkelijk door de telecom industrie gehackte redaktie. Het wordt tijd voor ware feiten, niet alleen in blogs, maar vooral in de officiële invloedrijke media, zodat de goed ingelezen media- interviewer de staatssecretaris, en wetenschappers van een te laag kaliber doch met een grote mond en veel arrogantie stevig aan de tand kan voelen en kan confronteren met ware, diep schokkende en alarmerende feiten van heldere inzichten, in plaats van kritiekloos naar hun mening te vragen, en het volk met hun frauduleuze opmerkingen te misleiden en verder te laten slapen. De hanen kraaien, word wakker!

Nieuwsuur draagt met dit artikel bij aan de expansie van de leugens van de telecom industrie en daarmee aan een bijna onmogelijk te stoppen toenemende dreiging van totale extinctie van alle leven op aarde.

Dit is bijdragen aan een genocide zoals die nog nooit eerder in de geschiedenis van de mensheid is voorgekomen; dit is collaboreren met een experiment op de mensheid en het milieu, hetgeen onder internationaal recht een misdaad is. Nieuwsuur collaboreert (een bewust gekozen term) met de aanhangers van het nieuwe economisch fascisme.

Last but not least: Er kan wel degelijk onderzocht worden wat de effecten van 5G zullen zijn, al voor er een uitrol plaats vindt. Dr. Martin Pall geeft dit aan in hoofdstuk zeven van PDF 4-4 EU-EMF-2018, blz. 78

Nieuwsuur laat het op alle fronten afweten.

De hanen kraaien!

.

.

Aanvullende informatie

 

 

 

Over Antoinette

Geboren in Nederland in 1948; volgde de opleiding Leraar Basisonderwijs aan de Kweekschool in Veghel, en rondde die af in 1968; via allerlei paden en wegen leidden geestelijke verdiepingen tot een andere visie op zijn en welzijn, en naar een nieuwe taak: de alternatieve gezondheidszorg. Verhuizing naar Noorwegen volgde in 2010. De artikelen in dit blog zijn educatief, filosofisch, verhalend, maar ook uithalend naar een wereld in crisis.
Dit bericht werd geplaatst in educatie, Nederland, Politiek, Waarheid en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s