5G * EU-richtlijnen zijn frauduleus (2)

 

In “EU-richtlijnen zijn frauduleus (1)” belangrijke updates toegevoegd op 19 mei 2019. Deze updates worden gepubliceerd in dit nieuwe bericht: “5G * EU-richtlijnen zijn frauduleus (2)”. Om de volledige context te kunnen begrijpen, is het belangrijk eerst onderdeel nummer één te bestuderen.

.

Antwoord van EU

Kalamarz 6 mei 2019 – Brief van EU, via Wojciech Kalamarz.

Informatie over Wojciech Kałamarz om bewustzijn te creëren m. b.t. de afwezigheid van wetenschappelijk onderzoek naar draadloze straling en gezondheidsrisico’s:

Hij studeerde af in International Affairs, studeerde in Londen, Harvard en Stanford. Hij werkte van 1989 tot 2005 op het Poolse ministerie van Buitenlandse Zaken.

Hij kwam in 2005 bij de Europese Commissie en leidde de afdelingen voor kwaliteitscontrole, financiën en openbare aanbesteding. Sinds januari 2017 is hij hoofd van de afdeling Gezondheidsrichtlijnen en Internationale Betrekkingen bij DG SANTE. Zijn gebied van verantwoordelijkheden omvat de bevordering van gezondheid door middel van maatregelen die betrekking hebben op factoren zoals voeding, lichaamsbeweging en verslavingen (alcohol, drugs) en de coördinatie van de stem van de Commissie / EU op het gebied van de mondiale gezondheid, inclusief samenwerking met de WHO, G7, G20, OESO, uitbreiding, nabuurschap, bilaterale en regionale partners.

Hij is de voorzitter van de EU High Level Group voor voeding en lichaamsbeweging, het EU Platform op het gebied van eetgewoonten, lichaamsbeweging en gezondheid, en de EU-commissie voor nationaal alcoholbeleid en nationale actie.
.

Kalamarz’s antwoord op mijn brief aan EU-vicevoorzitter Frans Timmermans

Kalamarz’s antwoord op mijn informatie, vragen en diepe bezorgdheid over 5G, in een uitgebreide en goed gedocumenteerde e-mail, verzonden op 28 maart 2019, aan Frans Timmermans: zie PDF

De inhoud van de brief van Kalamarz is alarmerend, en reden om Dr. Martin L. Pall te vragen om te reageren op met name één zin in de PDF. Kalamarz schrijft (de tekst is door mij bewerkt door woorden te markeren en kleuren toe te voegen, om aandacht te creëren):  “In zijn uitgebreide bespreking verwijst Prof. Pall naar het PDF van januari 2015 waarin hij concludeert dat de huidige blootstellingslimieten zoals vastgelegd in de Council Recommendation veilig zijn voor het publiek.
.

.

Dr. Martin L. Pall reageert op Wojciech Kałamarz van de EU

martin-l.-pall


Op 15 mei 2019 schreef dr. Martin L. Pall me (ik heb de tekst van Dr. Pall bewerkt met “bold” en kleur, om aandacht te creëren voor wat er is geschreven):

“Er zijn in feite twee onwaarheden -falsehoods- in die brief van Wojciech Kalamarz. 1. De fout waarover u schrijft in uw email, n.l.  de bewering van Kalamarz dat ik concludeerde dat de huidige blootstellingslimieten veilig zouden zijn. 2. De andere is dat EU en ik een briefwisseling hadden. Ik heb weliswaar e-mailinformatie naar hen gestuurd, maar dit is de eerste keer dat ik een antwoord ontvang dat de ontvangst bevestigt. Omdat ik geen enkele mededeling van de Commissie zelf heb ontvangen, is het onjuist om te stellen dat we een briefwisseling hadden. De verwarring daar is duidelijk.

Ik voeg twee documenten toe die u kunt gebruiken zoals u dat wilt. Het eerste document laat duidelijk zien dat wanneer de voorspellingen van de veiligheidsrichtlijnen worden getest op basis van 8 verschillende typen herhaalde onderzoeken, ze in beide gevallen de biologische effecten niet voorspellen en daarom de veiligheid niet voorspellen. In verschillende gevallen zijn dit gigantische fouten. In zes van de acht zijn dit fouten die zich in de details ervan zelfs vermenigvuldigen. Het is daarom overduidelijker dan ooit in de geschiedenis van de wetenschap, dat de veiligheidsrichtlijnen zijn vervalst en daarom zijn alle garanties van veiligheid op basis daarvan frauduleus.

Het tweede document is een reeks van 21 vragen die aan elke voorstander van de 5G-uitrol moet worden gesteld op basis van die richtlijnen. Ik hoop dat het voor zichzelf spreekt.

U bent vrij om dezetwee documenten te gebruiken zoals u dat wilt.”

.

.

Over Antoinette

Geboren in Nederland in 1948; volgde de opleiding Leraar Basisonderwijs aan de Kweekschool in Veghel, en rondde die af in 1968; via allerlei paden en wegen leidden geestelijke verdiepingen tot een andere visie op zijn en welzijn, en naar een nieuwe taak: de alternatieve gezondheidszorg. Verhuizing naar Noorwegen volgde in 2010. De artikelen in dit blog zijn educatief, filosofisch, verhalend, maar ook uithalend naar een wereld in crisis.
Dit bericht werd geplaatst in Bewustzijn, educatie, Politiek en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s