Donatie


Give vector created by rawpixel.com – www.freepik.com

Waarom?

Om de kosten van een WordPress pro-abonnement, dat $180,- / 170,- per jaar kost, betaalbaar te maken—wat betekent dat het blog vrij blijft van WordPress ads—heb ik besloten de mogelijkheid te openen voor een vrijwillige donatie. De kosten namelijk voor elektriciteit, waarmee in Noorwegen standaard alle huizen verwarmd worden, zijn in het afgelopen seizoen zo dramatisch gestegen dat er voor mij persoonlijk een maandelijkse extra kostenpost is daarvoor van maar liefst 250 euros, bovenop de prijs die er altijd voor gold, terwijl het elektriciteitsverbruik tot een kwart van het normale gebruik is verminderd is. Dit was noodzakelijk. Dit kon door de elektrische kachels op 10º Celsius in te stellen met uitzondering van de woonkamer en slaapkamer, waar het 14º Celsius is. Buiten gaan de temperaturen in de winter tot -20º Celsius. Ik heb raam-grote, 5 centimeter dikke tempex platen gemaakt, die de strenge vrieskou buiten houden. Slechts enkele ramen zijn onbedekt. Ik draag vele lagen wollen kleding over elkaar heen, en draag een jas wanneer ik eten kook. Soms ook bij het televisie kijken. Ik vraag uiteraard geen bijdrage voor de elektriciteitskosten. Wel voor een feitelijk tekort voor uitgaven zoals een WordPress blog zonder advertenties. Het blog opgeven wil ik niet. Noorwegen opgeven wil ik niet. Kou went! Advertenties wil ik echter niet. Vandaar deze stap, want het ziet er niet naar uit dat de kosten voor energie weer worden zoals voorheen, en dat ik heel erg zuinig moet zijn op wat er over is, maandelijks.

Het onderstaande door WordPress aangereikt privacy-gegarandeerd donatieblok werkt met Stripe, maar vereist helaas dat donateurs een WordPress account aanmaken als ze er geen hebben. Uitleg van WordPress hierover. Een zogenaamde plugin met Stripe maakt van dit blog een webshop, wat ik niet wil.

Dank voor uw begrip.

Eenmalige (vrijwillige) donatie

Kies een bedrag

€5,00
€10,00
€25,00

Of vul een ander bedrag in. (De vage contouren van het getal 50 zijn door WordPress standaard ingevoerd, excuses daarvoor. Alle bedragen vanaf €1,00 zijn welkom.)


Uw bijdrage wordt zeer gewaardeerd. Bij voorbaat dank!
♡ Antoinette

Donate


Mobiele versie afsluiten
%%footer%%